Drone Eğitimi

Drone Eğitimi

İnsansız hava araçları (drone’lar) artık hayatımızın vazgeçilmezleri arasına giriyor. Günümüzde her sektörde drone’lar kendilerine yer edinmiş durumda ve her geçen gün biraz daha yaygınlaşıyor. Bu araçlar günümüzde havadan video kaydı, hava fotoğrafçılığı, güvenlik, haritacılık, madencilik, uzaktan algılama, arama kurtarma alanlarında kullanılmaktadır. Halihazırda bu alanlarda hizmet veren firmalar tarafından kalifiye personel ihtiyaçları olmakla birlikte gelecekte bu ihtiyaçların artacağı öngörülmektedir. Yeni eklenecek kullanım alanlarıyla da birlikte İnsansız Hava Aracı (Drone) Operatörlüğü geleceğin meslekleri arasında gösterilmektedir.

Bu yeni sektörde sizde ilklerden olmak istiyorsanız, drone’lara meraklıysanız ya da zaten hali hazırda drone kullanıcısıysanız, drone sertifikası almanızı tavsiye ediyoruz.

Bu eğitime katılmak için bir drone’unuzun olmasına ya da önceden drone’lar ile ilgili bilgi, biriminizin olmasına gerek yok. Biz drone ile ilgili teknik, teorik,pratik, hukuki olarak bilmeniz gereken her şeyi sizlere eğitimlerimizde anlatıyoruz. Pratik uçuş eğitimlerimizi kendi drone’larımız ile veriyoruz.

Drone; satış, pazarlama, reklamcılık, sinema, dizi, savunma sanayii ve daha pek çok sektörde kullanabileceğiniz insansız hava aracıdır. Çeşitli amaçlarda drone kullanmak isteyen kişiler, imkanlar ve sınırlamalar dahilinde, drone uçuşlarını yönetebilir.

Drone bilgisi ve kullanıma dair öğrenilmesi gereken her şey drone eğitimlerimizde mevcuttur.

Bize Sorabilrsiniz
Eğitim Başvuru Formu

    07.01.2023
    8.623
    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Whatsapp
    İstanbul Medya Akademi
    İstanbul Medya Akademi
    Merhaba!
    Size nasıl yardımcı olabiliriz?
    1