Dijital Medya

Dijital Medya

“Sosyal Medya ve Dijital Medya” kursumuz, insanların internet ortamında kullandıkları araç olan dijital medya ile dijital medya araçlarından biri olan ve kişilerin kendi içeriklerini oluşturdukları sosyal medyayı anlatmak amacıyla hazırlanmıştır. Kurs süresince sosyal medya ve gelişimi, sosyal medya araçları, dijital medya ve sosyal medya, dijital medya sonrası yeni sosyal medya kavramları gibi konuları detaylı bir şekilde interaktif içeriklerle kolayca öğrenip hayatınıza yansıtabileceksiniz.

Dijital Medya eğitimi almış olan öğrenciler kazandıkları yetenekler sayesinde medya sektörü genelindeki dijital medya acentelerinden büyük medya şirketlerine, pazarlama ve iletişim departmanlarında çalışma imkanı bulurlar. Ayrıca internet ortamı başta olmak üzere geniş bir işveren yelpazesinden talep görme ayrıcalığınız da mevcuttur.

Dijital çağ olarak adlandırılan 21.yy’da geleneksel pazarlama kavramı dünyada işinize yarayacak yeni beceri ve yetenekler elde etmeyi amaçlayan dijital pazarlama kavramına çok hızlı şekilde dönüştürmektedir. Dijital pazarlama uzmanı eğitim programında işinizde başarılı olacak yeni yollar ve bu yolların getirdiği öz güvenle kendinize yeni bir dünya aralayacaksınız. Güçlü bir online dijital pazarlama stratejisi oluşturarak tüm dünyanın hızla ilerlediği dijital pazarlamanın heyecanlı yolculuğuna adım atacaksınız.

Dijital pazarlama alanında uzmanlaşmak isteyen herkes bu eğitime mutlaka katılmalı. Bunun yanı sıra ürününü dijital pazara açmak isteyen kişiler de eğitimden fazlasıyla fayda göreceklerdir. Bu eğitim sayesinde dönüşen dünyada dijitalleşmeye ayak uydurabilirsiniz. Bu sayede dijital pazarlama kanallarını daha kolay ve etkin kullanabilirsiniz. Herkesin bildiği gibi sistem hızla değişiyor ve gelişiyor. Dijital pazarlama eğitimi alarak siz de geleceğe hazırlıklı olabilir, geleceğin mesleği olan dijital pazarlamayı öğrenebilirsiniz.

Bu eğitim ile katılımcıların gelişen teknolojiyle oluşan yeni medya alanlarında, dijital medya olanaklarına adapte olması, dijital medyada iş geliştirebilme veya bu alanda iş bulabilmeleri için yol gösterici olmak amaçlanmaktadır.

Bize Sorabilirsiniz
Eğitim Başvuru Formu

    07.01.2023
    8.647
    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Whatsapp
    İstanbul Medya Akademi
    İstanbul Medya Akademi
    Merhaba!
    Size nasıl yardımcı olabiliriz?
    1